Pachetele cu spanac si ciupercute

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
15 Apr 2010 | 4892 vizualizari
Pachetele cu spanac si ciupercute

adaptare dupa o reteta din cartea " minuturi " primita de la bucataras.

Ingrediente

  • 2 buchetele spanac
  • cateva ciupercute
  • o ceapa verde
  • cascaval ras
  • foi de placinta bella
  • sare
  • piper

Mod de preparare

calim ceapa, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc.

intre timp incalzim cuptorul .

apoi intindem o foaie pe suprafata de lucru si o ungem cu unt topit sau putin ulei, adaugaam alta foaie peste cea unsa si o ungem si pe aceasta cu si mai mult unt/ulei. repetati procedeul, pt a obtine 3 straturi duble, fiecare format din 2 foi.

taiem patrate si punem o lingurita de umplutura in centrul fiecarui patrat, si cascaval ras, apoi strangem colturile patratului peste umplutura, si cu grija il strangem deasupra umpluturii pt a-l inchide.

punem pachetelele in tava unsa cu unt/ulei si le dam la cuptor pt cca 15 min, sau pana devin crocante si rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu spanac si ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Pentru aluatul de colțunași, cernem 3/4 din cantitatea de făină într-un vas și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: gălbenușurile, untul rece...

Citeste continuarea

Oua rosii, vopsite natural

Postat de RODIMUR

Oua rosii, vopsite natural

Mai întâi trebuie pregătită ”vopseaua”. Se pun cojile de ceapă într-un vas (să fie mai mult de jumătate) se acoperă bine cu apă rece și se dă oala la fiert,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2010, 10:17
simplu si gustor super,am pormis ca azi dau numai 5 asa ca promisiune e promisiune
la 16.04.2010, 10:18
nu e vina mea eu pe 5 am pus ,dar nu e prima data am mai patit

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking