Pachetele de vinete

Postat de lilik in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2011 | 3704 vizualizari
Pachetele de vinete

reci sau calde sunt un deliciu...

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 7 felii de sunca
  • 7 felii mozzarella(circa 200 gr)
  • 1-2 oua
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina

Mod de preparare

Curatam o parte din coaja vinetei,o taiem felii groase circa 1 cm(taiem feliile astfel incatsa ne rezulte cate 2 ca pt sandwich).

Separat amestecam pesmet cu faina(jumatate pesmet si jumatate faina),sare,piper.

Batem ouale si dam feliile de vanata prin ou,apoi prin pesmetul amestecat cu faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Le punem pe hartie sa absoarba uleiul in exces,apoi pe o felie de vanata punem una de sunca si una de mozzarella apoi inchidem cu alta felie de vanata.procedam asa pentru fiecare.

Pachetelele formate le punem pe o tava acoperita cu hartie pt cuptor si le dam la cuptorul incins la 200° pana se topeste mozzarella.

Le scoatem din cuptor si le servim calde sau reci dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pachetele cu vinete si carne

Postat de anomisana

Pachetele cu vinete si carne

Vinetele spalate si uscate le-am taiat felii si le-am presarat cu sare, apoi le-am lasat la odihnit vreo 2 ore. Am uscat feliile de vinete cu servete de hartie, apoi le-am prajit intr-o tigaie de...

Citeste continuarea

Pachetele de vinete

Postat de lia

Pachetele de vinete

Curatam vinetele de coaja, in fasii si le taiem pe lungime in felii de 8-10mm grosime. Le punem intr-un bol si le presaram cu putina sare.Ceapa curatata si spalata, o taiem marunt iar prazul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2011, 18:02
interesant si delicios
la 28.01.2011, 18:10
la 28.01.2011, 18:13
tare bun
la 28.01.2011, 18:30
Cris,Ligia,Ela
la 28.01.2011, 18:49
ce bunatate ai facut

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking