Ingrediente
- 2 vinete (500g)
- 1-2 catei de usturoi
- mozzarella (125 g)
- sunca
- 3 rosii
- 3-4 linguri ulei de masline
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare
Vinetele se spala si se feliaza fara a se taia codita. Se sareaza putin. Se aseaza pe tava.
Se umplu cu felii de rosii, mozzarella si sunca.
Se leaga sau se prind cu o scobitoare pentru a nu se imprastia umplutura.
Se pregateste un balsam din usturoi, busuioc, sare, piper si ulei de masline si se adauga pe deasupra.
Vinetele se dau la cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru aproape 1 ora.
Se acopera cu o folie de aluminiu sau hartie de copt si dupa 45 de minute se scoate folia si se mai lasa tava inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|