Paine cu ceapa si patrunjel

Postat de mimmi in Piine
7 Mar 2012 | 2712 vizualizari
Paine cu ceapa si patrunjel

Ingrediente

  • 250 g faina alba,
  • 250 g faina integrala,
  • 1 ceapa alba,
  • 1 ceapa rosie,
  • patrunjel uscat,
  • sare,
  • 25 g drojdie proapata,
  • cca 250 ml apa calduta,
  • 1 lingurita chimen,
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingura ulei,

Mod de preparare

Drojdia sfarmata se amesteca cu zaharul, 1 lingura de faina si 100 ml apa calduta. Ceapa o taiem julienne si o calim intr-o lingura de ulei. Cernem faina intr-un bol, in mijloc punem maiaua, pe margine punem ceapa calita, chimenul, putina sare si 1 lingura de patrunjel uscat. Framantam un aluat elastic cu restul de apa,ii dam forma aluatului (eu l-am pus intr-o forma de chec). Ungem o tava cu putin ulei, punem aluatul si il lasam la dospit intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul. Dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World

Iata cum se prepara reteta Skink Cullen, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World Daca aveti deja piure ramas, puteti sa-l folositi cu succes.Daca nu, atunci...

Citeste continuarea

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de carne deoarece vrem s-o lăsăm la fezandat, până ce vom pregăti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2012, 20:43
ce bine arata
la 07.03.2012, 22:09
buna
la 07.03.2012, 22:13
buna buna
la 08.03.2012, 05:25
daca e de casa vreau si eu
la 09.03.2012, 17:33
Foarte buna

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking