Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multAperitive festive
Postat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaO paine delicioasa moale, cu o textura deosebita ....
Ingrediente
Mod de prepararePuneti faina in vasul de paine, sarea, drojdia, untul moale la temperatura camerei, apa calduta, lapte si oul. Adaugati si orezul fiert scurs si bine racit. Framantati aluatul care o sa vapara lipicios la inceput si pentru asta este foarte probabil sa mai aveti nevoie de faina...vazand si facand. Framantati in jur de 10 minute si lasati o ora la crescut sau pana isi dubleaza volumul la loc cald. Tapetati cu hartie o forma de cozonac( paine) si rupeti aluatul in sase parti egale. Modelati fiecare bucata in forma de painica mica lunguiata de aprox 13 cm lungime. Asezati cele sase painici una langa alta pe latime in tava pregatita. Mai lasati sa creasca pana aluatul ajunge in margineaza de sus a tavii . Preincalziti cuptorul la 200 grade si coaceti 30 de minute sau pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaPostat de Oana
Opariti varza murata daca este prea sarata, apoi taiati-o fideluta. Taiati cubulete ceapa. Puneti uleiul sa se incinga bine intr-o cratita incapatoare, adaugati...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|