Paine cu trei seminte

Postat de mihaelar63 in Piine
16 Dec 2019 | 1996 vizualizari
Paine cu trei seminte

 Pentru aceasta paine m-am inspirat din retarul masinii de paine . Eu am inversat , doar putin cantitatile de faina . In loc de faina integrala am pus graham si in loc de seminte de mac am avut de susan .Am obtinut o frumoasa paine aerata , bine crescuta si cu un gust divin . Partea cu coaja era atat de buna incat se putea manca goala ca aperitiv .

Ingrediente

  • 620 ml apa
  • 3.5 linguri ulei rapita
  • 2.5 lingurite sare
  • 1 lingura miere
  • 10 gr drojdie uscat din aluat activ
  • 260 gr faina graham
  • 300 gr faina secara
  • 300 gr faina alba
  • 75 gr seminte floarea soarelui
  • 50 gr seminte in
  • 25 gr seminte susan

Mod de preparare

  1.  Setati masina de paine pentru greutatea aleasa , adica , acum 1.5 kg.
  2. Setati gradul de rumenire al crustei . Eu am pus maxim .
  3. Turnati ingredientele in cuva in ordinea urmatoare : apa , ulei rapita , miere si sare .
  4. Adugati apoi cele trei tipuri de faina si drojdia uscata .
  5. Amplasati cuva in masina .Si porniti masina selectand programul nr.9.
  6. Dupa 23 minute la primul semnal sonor se aduga mixul de seminte .
  7. Programul dureaza 3 ore si 16 minute .
  8. La sfarsitul programului, opriti masina , scoateti cuva si apoi painea .
  9. Nu uitati sa extrageti micile palete de framntare . Aceasta operatiune se face mai usor cat painea este calda .
  10. Puneti painea sa se racoreasa pe un gratar de metal inoxidabil .

                     Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu trei seminte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Challah, paine evreiasca

Postat de RODIMUR

Challah, paine evreiasca

Se frământă un aluat din: făină, apă rece, oul întreg, gălbenușurile, mierea, drojdia mărunțită, zahărul tos și sarea. Când aluatul este ferm, se încorporează...

Citeste continuarea

Turtite cu dovlecei si cascaval

Postat de Oana

Turtite cu dovlecei si cascaval

Spalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja Dati pe razatoarea mica si cascavalul Puteti prepara aluatul cu ajutorul unui robot, asa cum...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2019, 23:21
la 16.12.2019, 23:25
la 17.12.2019, 06:13
Adauga comentariu...
la 17.12.2019, 07:43
Îmi place pâinea cu semințe! (Adaugă drojdia în lista cu ingrediente! )
la 17.12.2019, 08:35

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking