Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

Postat de Valclaudia in Piine
19 Iul 2015 | 4348 vizualizari
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

Ingrediente

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 320 gr. faina 650
  • 60 gr. seminte de susan
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui
  • 25 gr. seminte de in
  • 2 linguri faina de in
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita indulcitor
  • 2 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • cca 250 ml apa calduta
  • 1 albus de ou
  • cca 70 gr. cascaval taiat cubulete

Mod de preparare

Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul.

Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta.

Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau.

Amestecamingredientele, apoi adaugam faina 650.

Picuram din cand in cand ulei de masline.

Lasam aluatul la odihnit cel putin o ora in loc ferit de curenti.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava hartie de copt.

Modelam painea dupa preferinta si o asezam in tava.

Ungem painea cu albus batut, presaram din belsug seminte de chia.

Din loc in loc asezam bucatele de cascaval.

Mai lasam la dospit in tava inca 30 minute, apoi dam painea la cuptor in jur de 40 minute.

Lasam painea la racit, feliem si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu seminte si topping de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chifle umplute cu masline si parmezan

Postat de mirela0911

Chifle umplute cu masline si parmezan

Intr-un bol se cerne faina. Se adauga zaharul si drojdia uscata. Se amesteca si selasa 10 minute sa se odihneasca. Laptele se incalzeste usor apoi se toarna peste faina, se mai adauga sarea,...

Citeste continuarea

Colac cu carne si branza

Postat de panacris

Colac cu carne si branza

Pentru chiftele, se amestecă carnea tocată cu oul, usturoiul pisat, pâinea înmuiată în apă rece în prealabil, apoi stoarsă; se asezonează cu sare, piper, boia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2015, 20:17
cred ca e delicioasa!
la 19.07.2015, 20:18
ar trebui sa incerc si eu treaba cu cascavalul
la 19.07.2015, 20:30
Pot sa mananc intai toppingul
la 19.07.2015, 20:31
Cred ca este foarte buna !
la 19.07.2015, 20:33
cu salata de vinete si rosiisi un pic de sunculita

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking