Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
10 Sep 2024 | 783 vizualizari

Andra Mihail ne împărtășește o rețeta delicioasă de pâine umplută cu brânză topită și bacon crocant. Un aperitiv savuros, perfect pentru petreceri sau cine rapide.  Pentru a pregăti această Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: o pâine cu cereale, brânză, bacon, oregano.  

Ingrediente

  • Ingrediente Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă:
  • 1 pâine multicereale
  • 120 g brânză Camembert
  • 250 g bacon
  • 25 g unt
  • usturoi
  • oregano proaspăt

Mod de preparare

Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano.

Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul din mijloc, apoi crestează marginile pâinii.

Așază pâinea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune un strat de bacon, așază brânza în mijloc și cresteaz-o ușor, apoi așază restul de bacon. Unge fiecare fâșie de pâine cu sosul rămas de la bacon.

Pune pâinea în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 15 minute. După ce s-a rumenit frumos, scoate pâinea din cuptor și las-o puțin la temperat, apoi servește-o cu poftă.

Este un preparat gustos, ușor de făcut și cu ingrediente puține.

Încearcă și rețeta de Pâine umplută cu cașcaval și ceapă gratinată la cuptor, o gustare perfectă pentru întreaga familie sau rețeta de Pâine împănată cu unt și cașcaval.

Îți recomandăm și rețeta de Baghete umplute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Budinca aperitiv cu legume mexicane, sunca presata si rosii deshidratate

Postat de merisor67

Budinca aperitiv cu legume mexicane, sunca presata si rosii deshidratate

Mai intai fierbem legumele mexicane, pentru 10 minute, direct congelate, in apa clocotita cu putina sare. Apoi le scurgem bine si le lasam sa se raceasca usor. Taiem sunca presata in cuburi...

Citeste continuarea

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

Spalati bine dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati cuburi potrivite, ii puneti intr-o sita, ii presarati cu sare si ii lasati 30-40 de minute la scurs. Branza de vaci o faramitati cu mana,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.09.2024, 12:09
la 10.09.2024, 17:52
la 17.09.2024, 20:10
Ce faina-i!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking