Paine umpluta cu mozzarella si rosii uscate

Postat de Irina in Piine
4 Sep 2013 | 4571 vizualizari
Paine umpluta cu mozzarella si rosii uscate

Un deliciu de paine, daca pot sa-i mai zic asa... :)

Ingrediente

  • 250 g faina alba
  • 150 ml apa fierbinte
  • 1/2 lingura de miere de albine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita de sare
  • 125 g mozzarella
  • 4-5 felii rosii uscate
  • unt la temperatura camerei
  • busuioc
  • chili

Mod de preparare

Ma apucasem sa fac o paine in casa, am framantat aluatul si, cand sa-l las la crescut, mi s-a aprins beculetul! Jumatate de aluat pentru o paine normala si din restul facem un fel de gustare.

Asa ca, am intins usor aluatul, am aranjat felii de mozzarella si fasii de rosii uscate, am condimentat cu sare, busuioc si putin chili, dupa care am rulat aluatul si l-am pus intr-o tava de silicon, unsa cu unt.

Cu putin unt am uns si aluatul pe deasupra si am lasat la crescut 30 minute.

Am incins cuptorul si am pus painea in el vreme de 30 minute.

Cand am scos-o din cuptor, coaja era tare, asa ca am acoperit-o cu un prosop si am mai lasat-o putin. 

Dupa ce s-a racit doar putin am taiat-o si abia am apucat sa-i fac vreo doua poze...dupa care am executat-o...

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu mozzarella si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paine cu masline

Postat de mirela0911

Paine cu masline

Intr-un vas, se cerne faina si se amesteca cu drojdia uscata si sarea. Se toarna uleiul si apa calduta. Se amesteca bine, apoi se framanta aluatul. Va rezulta un aluat usor moale care se va lasa...

Citeste continuarea

Covrigi cu mac

Postat de mirela0911

Covrigi cu mac

Se pregateste maiaua. Intr-o craticioara se pune 100 ml lapte caldut, se amesteca cu zaharul si cele 2 lg faina apoi se pune drojdia zdrobita. Se amesteca pana se dizolva drojdia apoi se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2013, 17:34
la 04.09.2013, 17:38
la 04.09.2013, 17:38
vai, Irina! grozava ideea ta
iar imi dati idei si eu vreau sa tin regim abia am scapat de facut sandwich-uri din alea taiate cubulete )
la 04.09.2013, 17:39
grozav de bine arata painica!
la 04.09.2013, 17:40

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking