Chifle cu ceapa verde,ardei rosu si sunca

Postat de medioto59 in Piine
16 Apr 2013 | 1540 vizualizari
Chifle cu ceapa verde,ardei rosu si sunca

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 ou
  • 330 ml lapte
  • 650 g faina
  • 1 lingurita si jumatate drojdie uscata
  • Umplutura
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 ardei rosii
  • 3 felii sunca de pui
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru uns
  • 1 galbenus
  • seminte de susan

Mod de preparare

Aluatul l-am "confectionat" la masina. Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care le-am scris mai sus si am programat masina pentru aluat. La final am scos aluatul, l-am pus intr-un vas  pe care l-am acoperit cu un prosop de bucatarie si l-am lasat la crescut pana ce acesta si-a dublat volumul.

Intre timp facem urmatorul amestec: taiem ceapa marunt, taiem si ardeiul si sunca cubulete. Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline. Amestecam.

Din aluatul rezultat "confectionam" niste bilute mai mari pe care le lasam  la crescut  dupa care facem in mijlocul fiecarei bilute o adancitura (eu am folosit o lingura ). Asezam chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In fiecare adancitura punem cate o lingura cu amestecul de mai sus. Batem bine un galbenus cu care ungem chiflele. Presaram cu seminte de susan.

Dam la cuptor si lasam pana cand chiflele sunt bine facute si frumos rumenite. Sunt minunate dimineata alaturi de o cana cu ceai sau cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu ceapa verde,ardei rosu si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Retete similare

Chifle cu lapte (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Chifle cu lapte (reteta video)

In bolul unui mixer cu functie de framantare se pune laptele caldut, se adauga, zaharul, drojdia si se fixeaza carligul de framantare. Se amesteca putin ingredientele si se pune faina, putin cate...

Citeste continuarea

Painici Laugenbrot

Postat de lucy2002

Painici Laugenbrot

Intr-un vas cernem faina si adaugam drojdia uscata, zaharul, sarea si apa calduta. Framantam bine pana aluatul se dezlipeste de pe mana. Adaugam untul si iar framntam. Lasam aluatul sa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 16.04.2013, 21:54
Tot expirate Că eu oricum nu am voie, sunt alergic la anumite alimente până pe 5 mai
la 16.04.2013, 21:55
pizza
fur una si merg la nani.
la 16.04.2013, 21:57
foarte bune!
la 16.04.2013, 22:04
la 16.04.2013, 22:04
Vin dimineata sa iau una...

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking