Painici cu cascaval

Postat de annemarie2003 in Piine
28 Iun 2013 | 3116 vizualizari
Painici cu cascaval

Aceste painici sunt delicioase,usor de preparat si sunt gata intr-un timp scurt.Copiii vor fi incantati,dar si adultii.

Ingrediente

pentru aluat:

  • 300g faina
  • un pliculet drojdie
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • ulei de masline

pentru umplutura:

  • cascaval
  • sunca presata(optional)

Mod de preparare

Punem faina intr-un bol.Drojdia o punem cu sarea si zaharul intr-o ceasca si le amestecam cu un pic de apa calduta.Dupa dizolvarea drojdiei,o punem peste faina si adaugam putin ulei de masline.Amestecam.Lasam sa creasca vreo 20min.Dupa ce a crescut o scoatem din bol si o intindem cu facaletul.O taiem in bucati un pic mai mici de cat dimensiunea mainii.Punem deasupra cascavalul si sunca presata taiate cubulete.Impaturim.Le punem la cuptor pentru 30min dupa ce le-am uns cu ulei si sare.

Acum sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Painici umplute

Postat de mirela0911

Painici umplute

Pentru acest aluat am apelat la ajutorul masinii de paine. Am introdus ingredientele in ordinea scrisa, am pornit aparatul si el a facut toata treaba. Dupa ce a terminat de framantat aluatul, am...

Citeste continuarea

Painici umplute cu muschi file si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Painici umplute cu muschi file si cascaval

Se cern 200 g faina intr-un castron si se presara cu sare. Intr-un alt castron se freaca drojdia cu zaharul pana cand drojdia devine lichida, apoi se toarna peste faina. Se adauga iaurtul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2013, 17:35
Iau si eu una
la 28.06.2013, 18:07
la 28.06.2013, 21:02
Bine ai venit!
la 23.07.2013, 13:48
Multumesc!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking