Palarioare de ciuperci umplute

Postat de alinutzika in Aperitive / Garnituri
15 Aug 2011 | 3407 vizualizari
Palarioare de ciuperci umplute

Revin cu forte noi dupa un mini-concediu la Baile Felix... Foarte bune si rapid de facut aceste palarioare de ciuperci umplute!

Ingrediente

  • branza sau cascaval
  • sare, piper
  • ciuperci (palarioare doar)

Mod de preparare

Preparare Palarioare de ciuperci umplute:

Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine. Branza aceasta le-a dat o savoare aparte deosebit de buna! Voi puneti ce branza sau cascaval aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palarioare de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada cu morcovi si crema de branza

Postat de RuxyRux

Rulada cu morcovi si crema de branza

Se mixeaza( sau cu telul), morcovii tocati la blender in prealabil cu ouale, iaurtul, uleiul, laptele, faina, praful de copt si sarea. Se tapeteaza tava de cuptor cu foaie de copt si se pune...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Postat de gurita_ta2005

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Ouale fierte se curata de coaja, se taie in doua si se scoate cu grija galbenusurile si se pun deoparte. Intr-un robot de bucatarie se pune branza burduf taiata felii, galbenusurile, tonul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2011, 23:21
la 16.08.2011, 00:06
tare bune
la 16.08.2011, 00:26
Perfecte
la 16.08.2011, 10:22
la 16.08.2011, 11:01

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking