Ingrediente
- 3 foi dreptunghiulare de aluat frantuzesc ( de fojetaj )congelat
- 3-4 linguri de zahar tos mai grob
Mod de preparare
Am presarat pe suprafata de lucru o lingura de zahar tos nu prea fin. Puteti folosi si zahar brun. am plasat apoi o foaie de aluat foietaj cam 25 /15 cm, pe care am intins-o un pic cu sucitorul, atat cat sa se lipeasca zaharul. Am presarat si pe suprafata aluatului o lingura de zahar si am rulat aluatul dinspre margine spre mijloc, din ambele capete, obtinand un sul dublu. am procedat la fel si cu celelalte foi. Le-am taiat apoi in bucatele de cam un cm grosime pe care le-am plasat pe hartiea de copt in tava cuptorului. Le-am copt cam 15 de minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Au iesit crocante si cu zaharul usor caramelizat. Mai rapid cred ca nu se poate !
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas rapide" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|