Palmierii dulci

Postat de nadina73 in Dulciuri
28 Iul 2010 | 14814 vizualizari
Palmierii dulci

rapid,usor de preparat si foarte gustos

Ingrediente

  • 500 g foIetaj congelat(un pachet cu 2 foi)
  • 1/2 cana zahar
  • 1 lingura scortisoara macinata

Mod de preparare

Se lasa foaia de foIetaj sa se dezghete putin .

Zaharul se amesteca cu scortisoara  macinata

Se intinde un strat subtire de zahar cu scortisoara peste care se pune foaia de foIetaj se taseaza putin sa se prinda zaharul de foaia dupa care se ruleaza din doua parti.

Se taie cu un cutit bucatele de 1-2 cm se dau prin zaharul cu scortisoara dupa care se pun in tava cu hartie ,se da tava la cuptor pentru 10 minute la 200 grade dupa care se scot si se intorc si pe cealalta parte si se mai da 5 minute tava la cuptor.

Un desert foarte rapid si foarte gustos

PS:pe la 2 am facut si acuma nu mai e......................e foarte adevaraT ca ies 30-32 bucatele mai mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii dulci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Painici umplute cu dulceata de gutui și branza dulce

Postat de panacris

Painici umplute cu dulceata de gutui și branza dulce

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul,  uleiul și drojdia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Gogosi pufoase la cuptor

Postat de CameliaComan

Gogosi pufoase la cuptor

Pentru inceput facem aluatul pentru gogosi. Amestecam faina cu drojdia si o punem intr-un vas. In centrul ei adaugam oul batut, zaharul, coaja de portocala rasa, laptele usor caldut si 50 g de unt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2010, 19:42
Excelent arata prima cu furculitele ca desrt nu am facut
la 28.07.2010, 19:46
si eu ma prezint la tine sa iau unul
la 28.07.2010, 20:01
si euuuuuuuu
la 28.07.2010, 20:28
o bunatate rapida !Am incercat sa repar ,dar...
la 28.07.2010, 20:30
am facut si eu mai demult.....sunt deliciosi.... zaharul ala se caramelizeaza ......mmmm....un deliciu.....

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking