Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
9 Iun 2016 | 3014 vizualizari
Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar

Inca o reteta fara zahar, pregatita cu produse de la Bunatati din Natura. Asa cum am mai zis, se poate sa facem deserturi si fara zahar. Iar aceste produse fara zahar, de la Bunatati din Natura, m-au incantat foarte mult, inlocuiesc cu brio zaharul. Eu vi le recomand!!!

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 3 oua
  • 1/2 cana de lapte (cana de 250 ml)
  • 5 linguri ulei
  • 8 linguri sirop de stuguri si mar
  • 10 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
  • 1 lingura plina cu stafide aurii
  • un praf de sare
  • peltea de must alb (merdenchi) pentru servit
  • capsuni proaspete pentru servit
  • ulei pentru uns tigaia

Mod de preparare

Punem branza intr-un bol, galbenusurile si le mixam bine. Adaugam siropul de struguri si mar, mixam, apoi punem laptele, vanilia si praful de copt. Faina o punem treptat in compozitia obtinuta. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Cu ajutorul unei palete, incorporam albusurile in compozitia cu branza, dar si stafidele. Dam compozitia la frigider 15-20 de minute. Incingem o tigaie, o ungem cu ulei. Punem una-doua linguri de compozitie, in functie de cat de mari doriti sa le faceti, le aplatizam usor cu lingura. Le rumenim la foc mic. Cand incep sa se formeze gaurele, le intoarcem pe partea cealalta pana sunt rumenite. Le scoatem pe un platou. Le servim calde cu peltea de must alb si capsuni proaspete. Sa aveti pofta si nu uitati, folosit cu incredere produsele fara zahar de la Bunatati din Natura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu branza, stafide si sirop de struguri si mar fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Guguluf cu dulceață de dovleac

Postat de panacris

Guguluf cu dulceață de dovleac

Ouăle se bat energic cu zahărul tos și zahărul vanilinat. Se adaugă treptat uleiul și laptele, amestecându-se contiuu până ce se încorporează ingerdientele. Făina...

Citeste continuarea

Briose cu fulgi de ciocolata

Postat de CameliaComan

Briose cu fulgi de ciocolata

Preparare briose: Punem intr-un bol zaharul si untul moale. Le mixam aproximativ 5 minute. Dupa ce se omogenizeaza adaugam ouale. Le punem unul cate unul, si mixam dupa fiecare pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2016, 11:00
bun bun
la 09.06.2016, 11:12
deliciosssssss
la 09.06.2016, 11:12
yammmmm
la 09.06.2016, 11:38
Mmm, cred ca sunt delicioase! :*
la 09.06.2016, 11:43
Super buneeee

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking