Pancove trandafir-gogosi

Postat de Michelle in Prajituri
9 Ian 2010 | 7648 vizualizari
Pancove trandafir-gogosi

Ingrediente

  • Ptr 30 bucati:
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • o cana cu lapte
  • coaja de lamaie
  • esenta(de care doriti)
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • un albus
  • dulceata de visine pentru decor sau zahar pudra
 

Mod de preparare

Se face un aluat nelipicios din ingrediente,se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul,apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri.

uniti discurile cu ajutorul albusului batut,(albusul se pune doar in mijlocu discului),se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru dar nu de tot

si se mai lasa cca 10 min la crescut.Incingem ulei ,le prajim

si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove trandafir-gogosi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu zmeura si lamaie

Postat de Creatsa

Prajitura cu zmeura si lamaie

Blat: Separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol incapator mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga zaharul lingura cu lingura si mixeaza pana acesta se topeste si rezulta o...

Citeste continuarea

Prajitura cu visine, iaurt si cacao

Postat de GeorgianaGrigorescu

Prajitura cu visine, iaurt si cacao

Separam albusurile de galbenusuri.Amestecam bine galbenusurile cu uleiul , apoi adaugam iaurtul.Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste zaharul.Peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2010, 12:28
vreau si eu...mama ce pofta mi-ai facut de gogosi
la 09.01.2010, 13:16
la 09.01.2010, 13:35
Ce idee faina! Daaaa...sigur o pun in aplicare.
la 09.01.2010, 13:43
la 09.01.2010, 14:06

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking