Pandispan aromat, cu glazura de lamaie

Postat de Xandrinne in Prajituri
24 Aug 2011 | 14132 vizualizari
Pandispan aromat, cu glazura de lamaie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 180 g zahar
  • 180 g faina
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 250 g zahar pudra
  • 5 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare

Am mixat bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana si-au marit volumul si s-au deschis la culoare; vreo 20 de minute. Am adaugat apoi coaja rasa de lamaie, esenta si faina. Am incorporat totul, cu miscari usoare, folosind lingura de lemn. Am turnat compozitia in tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt si am copt pandispanul, la 180 de grade, circa 35 minute.

Am pregatit glazura: am frecat zaharul pudra cu zeama de lamaie, pana a devenit o pasta omogena.

Glazura am intins-o peste blatul copt si racit.

Am taiat prajitura, romburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan aromat, cu glazura de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac

Postat de sufletista

Desert prajitura rasturnata cu branza si dovleac

Dovleacul curata de coaja il dam prin razatoare, il calim cu zaharul si condimente dupa gust. Branza o amestecam cu ingredientele, daca este prea uscata se mai adauga 1 lingura de smantana sau...

Citeste continuarea

Desert tarta cu prune si lapte condensat

Postat de sufletista

Desert tarta cu prune si lapte condensat

Prunele le taiem pe jumatate si le amestecam cu scortisoara. Intr-un bol amestecam faina cu praful de budinca, praful de copt si zaharul. Facem o adancitura in mijloc si adaugam untul rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.08.2011, 01:03
ce pufos
la 25.08.2011, 08:14
imi place tipul acesta d eglazura
la 25.08.2011, 08:47
imi place
la 25.08.2011, 09:04
place
la 25.08.2011, 09:23

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking