Pandispan cu branza

Postat de eduard_09 in Dulciuri
9 Mai 2013 | 6591 vizualizari
Pandispan cu branza

Ingrediente

  • 5 oua
  • 20 linguri de lapte
  • 10 linguri ulei
  • 1;1/2 cani de faina
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 300 g branza
  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat

Mod de preparare

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul,laptele,coaja de lamaie,zeama,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin,adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura  si nivelam.

Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Postat de Pungasa_Rogue

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....

Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si struguri

Postat de RuxyRux

Prajitura cu branza dulce si struguri

Blatul se prepara primul. Untul se topeste intr-un vas, apoi se raceste imediat. Ouale se mixeaza cu praful de sare, cu vanilia timp de 5 minute sau pana isi dubleaza volumul. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2013, 08:33
Îmi place pandişpanul, indiferent cu ce este făcut (brânză ori fructe).
la 09.05.2013, 08:35
multumesc
la 09.05.2013, 08:38
si noua .
la 09.05.2013, 08:44
la 09.05.2013, 08:48
ihi... si noua

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking