Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo

Postat de eumimi in Prajituri
13 Iul 2016 | 4448 vizualizari
Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo

O prajitura delicioasa cu fructe de sezon, inspirata de la Vali Nusescu, reteta si aici- http://noiinbucatarie.ro/pandispan-cu-caise-branza-de-vaci-si-oreo/

Ingrediente

  • Ingrediente:
    • 3 oua
    • 200 g zahar
    • 150 ml lapte
    • 200 ml ulei
    • 1 lingurita praf de copt
    • 1 lingura de cacao
    • 6-7 caise
    • 100 g branza de vaci+3 linguri de zahar
    • 5 biscuiti Oreo
    • esenta de rom

Mod de preparare

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu zaharul pana devine o bezea tare.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu laptele si turnam compozitia peste albusuri. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam si faina, paful de sopt si esenta si incorporam bine.

Turnam ciompozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dar nu toata, mai oprim putina in bol(aprox. 2 linguri) si o amestecam cu cacao.

Punem compozitia cu cacao din loc in loc peste cea alba.

Brana o dam pe razatoare, o amestecam cu zahrul. Caisele le desfacem pe jumatate si umplem fiecare jumatate cu branza.

Punem caisele cu branza inspre prajitura si le apasam usor.

Biscuitii Oreo ii rupem in bucatele mici si ii punem din loc in loc.

Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru apox. 40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise, branza de vaci si Oreo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura

Postat de timea

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura

Intr-un bol amestecam margarina, iaurtul, coaja de portocala si bicarbonatul stins cu zeama de portocala. Adaugam albusul batut si apoi incorporam usor o parte din faina(aprox 150 gr). Turnam...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema de lime

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu crema de lime

Blatul:  Albusurile le mixati spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit, adaugati zaharul, mixati bine, apoi uleiul. Adaugati faina, praful de copt, zeama de lamaie, vanilia si amestecati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2016, 12:58
Ce bun!
la 13.07.2016, 13:10
la 13.07.2016, 13:20
o combinatie tare gustoasa
la 13.07.2016, 13:34
wow ce prajiturica buna ai facut
la 13.07.2016, 13:39
Foarte bunaaa

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking