Ingrediente
- 5 oua
- 1 cana de zahar
- 1 cana de faina
- 8 linguri de ulei
- 1 praf de sare
- 1 vanilie
- cirese
Mod de preparare
Spalam ciresele si le scoatem samburii(eu am pus la ochi,cam cat sa acopere toata suprafata).
Separam albusurile de galbenus si le batem spuma(ca pentru bezea) cu praful de sare si zaharul.
Separat amestecam galbenusurile cu uleiul apoi le adaugam treptat peste albusuri.
Dupa ce le-am incorporat adaugam faina si vanilia si amestecam cu grija de jos in sus sa nu se desumfle.
Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pe toata suprafata punem ciresele,apoi dam la cuptorul incins la 160° timp de 30-35 de minute(faceti proba cu scobitoarea ca sa fiti siguri).
Cand e gata il lasam la racit in cuptor apoi taiem cubulete si presaram zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|