Pandispan cu cirese

Postat de caroline in Prajituri
24 Mai 2014 | 10137 vizualizari
Pandispan cu cirese

Este sezonul cireselor ,a capsunelor....a aromelor :) ... Mi-a placut atit de mult pandispanul cu cirese prezentat de Timi ( Timea) incat am zis ca trebuie sa fac si eu .Se face atit de repede....cu ingrediente putine...Sa spun ca a iesit atit de bun....pufos,aromat....perfect in acest sezon >:D< .Multumesc Timi pentru reteta >:D< .... Trebuie incercat !!! Garantez ;)

Ingrediente

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 150 g zahar
  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 6 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 200 gr cirese
  • zahar pudra ( optional)

Mod de preparare

Spalam ciresele,le rupem codita si le scoatem samburii.

Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu un praf de sare.Mixam la viteza maxima pana ce se deschid usor la culoare.

Adaugam zaharul si mixam in continuare la viteza maxima pana ce ouale devin spuma.

Punem uleiul si mixam ,

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitia de oua amestecand usor cu o spatula.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) .Turnam compozitia si asezam la suprafata ciresele.

Punem tava la cuptorul incalzit in prealabil la 175 grade pentru 20-25 minute.

Scoatem tava din cuptor si lasam pandispanul in tava pana ce se raceste usor.

Dupa plac se poate pudra cu zahar pudra.Feliem si servim ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Retete similare

Desert prajitura cu cirese

Postat de panacris

Desert prajitura cu cirese

  Ouăle se bat energic cu zahărul tos, zahărul vanilinat și un praf de sare. Se adauga ușor untul topit. După ce s-au încorporat bine, se adauga făina cernută împreună...

Citeste continuarea

Desert prajitura din albusuri cu cirese

Postat de MotanLaOale

Desert prajitura din albusuri cu cirese

Albusurile se lasa la dezghetat. Ciresele se spala, se scot samburii si se lasa la scurs. Albusurile se bat tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2014, 11:39
ce-mi place! arata grozav!
la 24.05.2014, 11:39
Un desert,, clasic '' pe gustul tuturor
la 24.05.2014, 11:41
la 24.05.2014, 11:42
Buna pufosenia !
la 24.05.2014, 11:45
Va multumesc

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking