Ingrediente
- 3 oua
- un praf de sare
- 150 g zahar
- 150 gr faina alba tip '00'
- 1\2 plic praf de copt
- 6 linguri cu ulei de floarea soarelui
- 200 gr cirese
- zahar pudra ( optional)
Mod de preparare
Spalam ciresele,le rupem codita si le scoatem samburii.
Punem intr-un bol ouale intregi impreuna cu un praf de sare.Mixam la viteza maxima pana ce se deschid usor la culoare.
Adaugam zaharul si mixam in continuare la viteza maxima pana ce ouale devin spuma.
Punem uleiul si mixam ,
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitia de oua amestecand usor cu o spatula.
Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina) .Turnam compozitia si asezam la suprafata ciresele.
Punem tava la cuptorul incalzit in prealabil la 175 grade pentru 20-25 minute.
Scoatem tava din cuptor si lasam pandispanul in tava pana ce se raceste usor.
Dupa plac se poate pudra cu zahar pudra.Feliem si servim !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|