Ingrediente
- 4 oua
- 5 linguri faina
- 5 linguri zahar
- 150 g mure congelate
- 3linguri ulei
- coaja rasa de lamaie
- esenta vanilie si portocala
Mod de preparare
Murele se lasa sa se decongeleze dupa care se pun putin la strecurat.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se mixeaza pana devin spuma ,adaugandu-se treptat zaharul.
Galbenusurile se adauga peste compozitia de albusuri,se adauga treptat faina,uleiul si murele,se amesteca usor cu o lingura.
Se unge o tava cu ulei,se pune compozitia de mai sus.
Se da la cuptorul preincalzit cam 30-40 min,se verifica cu scobitoarea daca este gata.
Se scoate din cuptor deasupra se pot pune bucati mici de ciocolata alba.
Se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|