Pandispan cu rahat, banane si stafide

Postat de pusikmea in Prajituri
3 Feb 2011 | 9666 vizualizari
Pandispan cu rahat, banane si stafide

rapid si gustos

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 3-4 linguri de lapte
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • rahat
  • 1 banana

Mod de preparare

Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.

Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.

Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.

Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic.

Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat, banane si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura "MIO DELICIA"

Postat de Dea_Dea

Prajitura "MIO DELICIA"

Blat: Macul se macina in rasnita. Prunele se desfac in doua. Ouale se mixeaza cu zaharul pana devin pufoase, se adauga laptele si uleiul  si se omogenizeaza. Se adauga faina cu...

Citeste continuarea

Desert prajitura Baiadera by Ina

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Baiadera by Ina

Mai intai mi-am pregatit ingredientele, am prajit nuca si am macinat-o, apoi am macinat biscuitii, am taiat rahatul in bucatele mici. Intr-o cratita am pus zaharul si apa si am pus pe foc sa dea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2011, 14:36
Ce bine arataaaaaaaaaa , sunt incantata de tava-inimioara si-o folosesc si eu deseori
la 03.02.2011, 14:37
multumesc, eu daca as putea as folosi-o mereu
la 03.02.2011, 14:42
O inimioara de pandispan.. ..superrrr
la 03.02.2011, 14:47
multumesc
la 03.02.2011, 14:48
eu iti dau voie

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking