Ingrediente
- 7 oua
- 1 cana zahar+ 3 linguri zahar
- 1+1/2 cana faina
- un strop de sare
- zahar vanilat
- 100 ml.ulei
- 50 ml.apa
- 300 gr.visine fara samburi
- zahar pudra pentru decor
Mod de preparare
separam albusul de galbenus
albusul il batem spuma cu sarea si cand incepe sa se faca spuma adaugam 1 cana zahar in ploaie, amestecam pana se topeste zaharul
galbenusurile le batem cu zaharul vanilat, uleiul si apa
cele 2 compozitii le amestecam usor, adaugam faina si cu grija, cu ajutorul unei linguri, amestecam prin rasturnare pentru a nu se lasa compozitia
turnam pandispanul intr-o tava tapetata cu hartie de copt(tava mea are dimensiunile de L 40 X l 30 X H 3 )
deasupra pandispanului punem visinile scurse bine de zeama, pe care le tavalim prin zahar tos
dam tava la cuptorul preincalzit, la temperatura medie, pana se rumeneste usor
facem testul cu sobitoarea pentru a verifica daca este bine copt
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (49)
|