Ingrediente
- 5 oua,
- 5 linguri de faina,
- 5 linguri de zahar,
- 200-300 grame visine ,
- un praf de sare,
- 2 linguri de ulei,
- 1 praf de copt.
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa.
Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei.
Adaugam galbenusurile in spuma de albusuri,apoi adaugam faina si praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.
Tapetam o forma de chec sau cozonac cu hartie de copt (eu am ramas fara hartie de copt si am tapetat cu ulei si hartie normala, a mers si asa ) si se toarna compozitia.Deasupra se aseaza visinile fara samburi si se pune in cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra.
Pofta buna ! >:D<
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandişpan cu vişine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|