Pandispan pufos si simplu

Postat de zinacup in Prajituri
9 Ian 2013 | 19628 vizualizari
Pandispan pufos si simplu

Ingrediente

  • 2 cani umplute de faina
  • 2 cani de zahar
  • 10 linguri de ulei (de gatit)
  • 10 oua (albusuri separate de galbenusuri)
  • un zahar vanilat
  • putina sare

Mod de preparare

Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul  pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul timp de 1 minut. Apoi punem si a doua cana de zahar si iar amestecam cu mixer timp de 1 minut. In bolul de  galbenusuri punem 10 linguri de ulei si le amestecam usor pana se omogenizeaza spre dreapta ca sa nu se taie. Galbenusurile acestea le punem in bolul de albusuri si amestecam iar cu mixerul. Dupa aceea punem zaharul vanilat si in timp ce punem incet, incet toata faina amestecam cu spatula incet, incet sa nu iasa aerul. Intr-o unsa forma cu gaura la mijloc punem aluatul la cuptor deja aprins la 180 de grade, timp de 30-40 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos si simplu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de gomboti cu prune

Postat de MotanLaOale

Reteta de gomboti cu prune

Iata cum se prepara Reteta de gomboti cu prune Cartofii se fierb in coaja. Se curata fierbinti de coaja si se dau imediat pe razatoare sau se paseaza cu telul de facut piure. Se toarna...

Citeste continuarea

Desert rulada cu cacao si jeleu de cirese

Postat de rocsi_1612

Desert rulada cu cacao si jeleu de cirese

Blatul: Separati ouale, mixati albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul gold, mixati pana bezeaua devine lucioasa. Puneti galbenusurile, apa, uleiul, esenta de rom si mixati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2013, 21:10
bun
la 09.01.2013, 21:16
Bine ai venit
la 09.01.2013, 23:20
la 10.01.2013, 11:39
fain
la 10.01.2013, 20:05

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking