Pandispan pufos si simplu

Postat de zinacup in Prajituri
9 Ian 2013 | 19638 vizualizari
Pandispan pufos si simplu

Ingrediente

  • 2 cani umplute de faina
  • 2 cani de zahar
  • 10 linguri de ulei (de gatit)
  • 10 oua (albusuri separate de galbenusuri)
  • un zahar vanilat
  • putina sare

Mod de preparare

Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul  pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul timp de 1 minut. Apoi punem si a doua cana de zahar si iar amestecam cu mixer timp de 1 minut. In bolul de  galbenusuri punem 10 linguri de ulei si le amestecam usor pana se omogenizeaza spre dreapta ca sa nu se taie. Galbenusurile acestea le punem in bolul de albusuri si amestecam iar cu mixerul. Dupa aceea punem zaharul vanilat si in timp ce punem incet, incet toata faina amestecam cu spatula incet, incet sa nu iasa aerul. Intr-o unsa forma cu gaura la mijloc punem aluatul la cuptor deja aprins la 180 de grade, timp de 30-40 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos si simplu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Opera

Postat de madi_marin

Desert prajitura Opera

Foi : ouăle se mixează întregi cu un praf de sare şi vanilia. Se adaugă ingredientele uscate ( migdalele măcinate foarte fin, zaharul pudră, făina cernută cu cacaoa) şi se...

Citeste continuarea

Prajitura de vara cu fructe

Postat de Creatsa

Prajitura de vara cu fructe

Taie fructele in felii mai mici iar daca sunt foarte zemoase lasa-le la scurs intr-o sita. Mixeaza untul la temperatura camerei pana devine cremos apoi adauga galbenusurile unul cate unul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2013, 21:10
bun
la 09.01.2013, 21:16
Bine ai venit
la 09.01.2013, 23:20
la 10.01.2013, 11:39
fain
la 10.01.2013, 20:05

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking