Ingrediente
- 4-5 cepe mai micute
- 1,3 kg cartofi
- 6 spate pui
- 3 ardei galbeni
- 1 ardei iute
- ulei
- piper
- boia
- fr patrunjel
- 1 lingurita vegeta
- frunze patrunjel
Mod de preparare
Prima data am curatat spatele de pui si l-am spalat bine lasindu-l un picut in apa ca sa iasa singele. Apoi am curatat ceapa si ardeiul, le-am spalat si pe urma le-am tocat marunt, le-am pus intr-o cratita de 3 l cu uleiul la calit putin, apoi am adaugat boiaua dulce si spatele de pui lasindu-l sa se caleasca 5 min impreuna cu ceapa si ardeiul. Apoi am pus apa calduta sa acopere carnea. Am lasat la fiert.
Intre timp am curatat cartofii, i-am spalat si i-am adaugat in oala. Apa nu trebuie sa depaseasca cu mult peste cartofi. Potrivim de sare si piper, vegeta si lasam sa fiarba in continuare. Cand cartofii sunt fierti asezonam cu patrunjel si gata papricasul.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu spate de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|