Parfait cu capsuni

Postat de Bunica in Dulciuri
1 Iun 2016 | 2712 vizualizari
Parfait cu capsuni

Dacă tot ne-am dorit să vină căldura,acum vrem să ne răcorim.Pentru asta am pregătit un parait cu căpșuni. un deliciu!

Ingrediente

  • 1 kg. smântână 30 %grăsime
  • 6 ouă
  • 200 g. zahăr
  • 3 linguri suc de căpșuni
  • Jeleul:
  • 500 g. căpșuni
  • 50 g. zahăr

Mod de preparare

Jeleul

Într-o crăticioară pune capșunele și zahărul la fiert.

Amestecă tot timpul și sfarmă căpșunele.

Când începe să se îngroașă ia de pe foc și lasă la răcit.

Separă albușurile de gălbenușuri.

Gălbenusurile, zahărul și sucul de căpșuni se pun într-un vas și se pun pe foc.

Lasă la fiert, la foc mic, amestecând mereu.

Când compoziția s-a îngroșat ia-o de pe foc.

Smântâna se mixează până stă pe teluri.

Peste frișcă adaugă crema de gălbenusuri și jeleul de căpșuni

Amesetcă până la omogenizare.

Pune compoziția într-un vas și dă la congelator.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Parfait cu migdale caramelizate si lichior de oua

Postat de cris2711

Parfait cu migdale caramelizate si lichior de oua

Pentru un Parfait reusit este nevoie de timp.De data aceasta circa 12 ore.Eu l-am facut ieri si il servim astazi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza circa 5 minute...

Citeste continuarea

Parfait cu căpşuni şi cireşe

Postat de alice_ciobanu

Parfait cu căpşuni şi cireşe

Parfait-ul il facem astfel: Ungeţi cu ulei/grăsime o tavă de chec (de 2 litri) şi apoi puneţi folie alimentară (din aceea  transparentă..pentru alimente...). Albuşurile le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2016, 21:23
yammmm
la 01.06.2016, 21:24
Ce dezmat pe Buni...
la 01.06.2016, 21:34
A zburat la Ioana jumătate)
la 01.06.2016, 21:40
Tot ti-a ramas o juma...
la 01.06.2016, 21:41
Trebuie sa incerc si eu! Nu am facut cu galbenusuri...

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking