Ingrediente
- 200 gr. ciocolata alba
- 1/2 cutie lapte condensat
- 500 ml frisca lichida indulcita( Hulala cu grasime nehidrogenata)
- 250 gr mascarpone
- vanilie
- fructe de padure congelate( 1/2 punga)
Mod de preparare
Am topit ciocolata pe baie de aburi intr-o suta de ml frisca lichida( nu se fierbe!).
Intr-un bol de mixer am pus mascarpone, laptele condensat, restul de frisca, vanilia si am adaugat ciocolata topita. Am amestecat putin si am racit perfect.
Am mixat compozitia pana ce s-a ingrosat si a devenit foarte cremoasa.
Am pus un strat de fructe de padure la baza tavii de chec( Jena, sau ceramic) , am acoperit cu un strat de inghetata si am procedat la fel pana sus la marginea formei.
Imediat am pus vasul la congelator.
O nebunie dulce, delicioasa...inghetata! Va invit cu drag!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu ciocolata alba si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|