Parizer de casa din piept de curcan

Postat de oanapl in Mezel de casa
8 Feb 2017 | 11711 vizualizari
Parizer de casa din piept de curcan

Acest parizer de casa este delicios si sanatos si poate fi dat si copiilor.

Ingrediente

  • 400 g piept de curcan
  • 4 oua
  • 130 g gris
  • 90 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • 70 g masline
  • 1/4 ardei gras rosu

Mod de preparare

Dai carnea prin masina de tocat.

Pui ouale intr-un vas inalt si adaugi uleiul, grisul, usturoiul si condimentele si mixezi cu un mixer vertical. Adaugi carnea tocata si mixezi pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi maslinele taiate felii si ardeiul taiat cubulete si amesteci usor.

Intinzi folie alimentara in 4 straturi si torni compozitia, apoi strangi folia bine si formezi batonul de parizer. Strangi foarte bine si innozi folia la capete. Invelesti batonul de parizer in folie de aluminiu si il pui la fiert in apa rece. Lasi sa fiarba pentru 40-50 de minute, din momentul in care incepe sa clocoteasca, pana cand devine tare. Il scoti din apa si il lasi sa se raceasca, apoi il dai la frigider pentru 1-2 ore si apoi, il tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Caltaboși răgățeni

Postat de panacris

Caltaboși răgățeni

Carnea de porc se toacă mărunt, se asezonează de sare, piperse adaugă orezul spălat și curățat. Mațele curățate se umplu cu compoziția de mai sus, lejer, pentru că orezul se va umflă...

Citeste continuarea

Cotlet de porc facut rulada, fiert in vin cu mirodenii

Postat de simona72

Cotlet de porc facut rulada, fiert in vin cu mirodenii

Bucata de carne se spala si se zvanta. Cu un cutit cu lama mare se taie carnea in asa fel incat sa obtinem o felie de carne intrega, groasa de 1 cm. Poate va ajuta pozele...incepeti sa taiati pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2017, 18:28
la 08.02.2017, 18:42
o sa incerc si eu reteta
la 08.02.2017, 18:58
Bună idee! Trebuie testată!
la 08.02.2017, 19:22
la 08.02.2017, 21:15

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking