Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

Postat de MIUTA in Porc
12 Noi 2011 | 39164 vizualizari
Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

 Parjoalele de porc reprezinta un preparat gustos savurat de generatii intregi. Aceste chiftele suculente si aromate sunt perfecte pentru orice masa, oferind un gust autentic si satisfacator. Prepararea lor este simpla, dar rezultatul este intotdeauna impresionant, fiind apreciate atat de cei mici, cat si de adulti Pentru aceste Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, ceapa, cartof, usturoi, pesmet, oua, verdeata.

Ingrediente

  • Ingrediente Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Iata cum se prepara aceste Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa

Se pune peste carnea tocata,ceapa si cartoful dat pe razatoarea fina.

Se adauga pesmetul imuiat in apa.

Se pune usturoiul pisat,ouale,marar si patrunjel verde tocat.

Se adauga sare si piper dupa gust.Se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Se formeaza cu mana chiftele mai mari si se rumenesc in uleiul fierbinte.

Noi le-am servit alaturi de varza murata calita.

Incearca si reteta de Parjoale din carne de oaie cu sos de rosii, foarte gustoase pe care le poti savura alaturi de niste Castraveti murati sau cu o Salata de muraturi foarte gustoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta rapida

Postat de Constelatialeu

Placinta rapida

Mai intai pregatim umplutura, curatam morcovul, ceapa, ardeiul. Radem morcovul, taiem ceapa marunt si ardeiul cubulete, le amestecam cu carnea tocata, adaugam sare si piper. Tot acest amestec in...

Citeste continuarea

Tocanita din legume si carne de porc

Postat de RODIMUR

Tocanita din legume si carne de porc

Carnea se spală, se curăță de pielițele nedorite, se taie în forma dorită (de preferat în cubulețe ceva mai mari) și se pune în cratiță cu ulei, să se albească, la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2011, 10:43
iau 2 chiftele
la 13.11.2011, 12:02
bune bune
la 13.11.2011, 13:54
Mi-e foame si cat de apetisante sunt
la 13.11.2011, 13:58
bune
la 13.11.2011, 15:13
ce pofta-mi faci

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking