Parjolute de primavara

Postat de Oana in Porc
30 Apr 2010 | 8776 vizualizari
Parjolute de primavara

Ingrediente

  • 800 g carne tocata (pulpa de porc)
  • un mocov
  • un cartof mic
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura de usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se curata, apoi semaruntesc fin la robot, dar nu pasta!! Morcovul si cartoful se curata de coaja apoi se dau pe razatoarea mica. Toate se amesteca cu carnea tocata si se adauga si restul ingredientelor. Se formeaza parjoalele cu mana umeda si se tavalesc prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe servetele absorbante de bucatarie.

Merg perfec cu mustar sau cu pasta de hrean. Piticii le-au papat cu piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute de primavara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute in aluat de bere

Postat de ralu_ca

Chiftelute in aluat de bere

Aluatul: Intr-un castron punem faina, sarea si drojdia ( intr-un pahar am pus drojdia si apa calduta ), apoi uleiul si berea. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Postat de mihaelar63

Tocanita de cartofi cu carnati proaspeti de porc

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Imi plac sa ii tai nu foarte mari. In timpul fierberii se vor sfarama pe margini si vor forma un sos gustos . Carnatii se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2010, 22:20
iamiii...ce minunate
la 30.04.2010, 22:44
la 01.05.2010, 00:29
la 01.05.2010, 00:30
Ce bune trebuie sa fie cu usturoi verde !!!!
la 01.05.2010, 07:50
cu ceapa si usturoi verde ............un deliciu...................

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking