Parjoale in aluat de snitele

Postat de mybella in Aperitive / Garnituri
8 Oct 2013 | 3123 vizualizari
Parjoale in aluat de snitele

Ingrediente

  • Pentru parjoale:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 felii paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • bere
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se pune intr-un castron si peste ea se adauga restul ingredientelor.Cartofii se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica,la fel si morcovul.Usturoiul se curata si se piseaza.Painea se inmoaie in apa calduta iar verdeata se spala si se toaca marunt.Se adauga si cele 2 oua,se asezoneaza cu sare si piper si se omogenizeaza bine.Ideal ar fi cu mana.

Cu mana umeda se modeleaza parjoalele si se aseaza pe un blat de lemn.

Din cele 3 oua pe care le batem bine cu sare si piper,bere si faina facem aluatul ca pentru snitele.Chiar putin mai grosut.

Se incinge tigaia cu ulei,dam parjoalele prin aluat si se coc pe ambele parti.Le scoatem pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

Postat de panacris

Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarba

Cotletul pus la fezandat, de cu seară, în baiț de soia și ulei de măsline, se taie bucățele, apoi se prăjește ușor împreună cu bucățelele de bacon, cca. 10 minute, la foc...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

Postat de RODIMUR

Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

Se prepară pateul de ficăței de pui după cum urmează: /www.bucataras.ro/retete/pate-din-ficatei-de-pui-85704.html Se fierb 4 ouă tari, se lasă să se răcească, se curăță de coji...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2013, 13:52
la 08.10.2013, 21:20
la 08.10.2013, 21:37
Ce bune or mai fi

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking