Ingrediente
- 500 g faina
- 25 g drojdie
- 300 ml lapte
- 200 g zahar
- 1 lingurita de sare
- 2 oua
- 100 ml ulei
- Umplutura
- 500 g branza de vaci proaspata
- 2 oua
- 200 g zahar
- esenta de vanilie
- 100 g orez
- un praf de sare
- decor
- 3 oua
Mod de preparare
Se face maiaua din drojdie, 3 linguri de lapte caldut, un praf de sare si 2 linguri de zahar. Amestecam dupa care acoperim si lasam 15 minute.
Asezam faina intr-un bol mai mare facem gaura la mijloc si adaugam restul de zahar, uleiul, ouale, restul de sare. Adaugam si maiaua, amestecam, dupa care framantam coca si o lasam 40 minute la caldura.
Punem 300 ml apa intr-o oala si cand fierbe adaugam orezul si il lasam 5 minute, dupa care il scurgem bine de apa si il adaugam peste branza. Adaugam si restul de ingrediente si omogenizam bine.
Cand a crescut coca, luam o bucata si intindem un cerc care il asezam in tava, adaugam branza si intindem uniform. Restul de coca o impartim in 3 si luam cate o bucata si facem sul. Cand terminam impletim, o adaugam in tava pe margine.
Batem cele 3 oua cu un pic de ulei si zahar si turnam deasupra la branza avand grija sa ungem si aluatul de deasupra. Dam la cuptorul incalzit
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|