Pasca cu branza si stafide(fara aluat)

Postat de ela in Dulciuri
24 Apr 2011 | 11540 vizualizari
Pasca cu branza si stafide(fara aluat)

Ingrediente

  • 1kg branza dulce cremoasa de la dr.Oetker,
  • 150gr smantana,
  • 150gr stafide,
  • 6oua,
  • 200gr zahar,
  • 100gr unt,
  • 3linguri faina,
  • 1plic intaritor pt prajitura cu branza de la dr Oetker(optional),
  • 1plic zahar vanilat,
  • esenta de vanilie,
  • zahar pudra pt ornat

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se albesc,adaugam untul moale(lasat cu cateva ore inainte la temperatura camerei),zaharul vanilat si esenta de vanilie,zaharul.Adaugam branza dulce,smantana,praful pentru prajitura,stafidele.

Batem bine albusurile cu un praf de sare si le punem peste compozitia de mai sus.

Compozitia o punem intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,o ora.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,ornam cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide(fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Postat de Bucataras

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged...

Citeste continuarea

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Postat de privatelaura

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2011, 22:41
Feliuta din farfurie e pt mine?
sunt satula dar parca as manca putin si de la tine
la 24.04.2011, 22:44
Mihaela,daca esti prima,e pt tine
la 24.04.2011, 22:47
E perfecta pentru gustul meu Ela! Paste Fericit scumpa mea!
la 24.04.2011, 22:52
Ruxy
la 24.04.2011, 23:01
Hristos a Inviat! Arata foarte bine, dar... nu mai pot sa pap nimic

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking