Ingrediente
- aluat
- 300 g faina
- 2 linguri zahar
- 1 lingura margarina
- 1 ou
- jum de lingurita
- sare
- 10 g drojdie
- umplutura
- 600 g branza de vaci
- 1 ciocolata
- 3 linguri cacao
- 1 lingura faina
- esenta de rom
- 4 oua
- 100 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 300 g frisca
Mod de preparare
Pregatim aluatul-cernem faina, facem in mijloc o gaura, adaugam zaharul,margarina,sarea,oul si drojdia dizolvata cu putina apa calduta. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa pana se formeaza o coca nelipicioasa. Dam la dospit 20 min.
Umplutura-Batem albusurile spuma cu zaharul dupa care adaugam frisca.Branza de vaci o amestecam cu galbenusurile,esenta,zaharul vanilat,faina,cacao si rasturnam peste compozitia de albusuri. Amestecam bine si adaugam ciocolata topita.
Intindem intr-o tava(cu inel detasabil) tapetata cu hartie de copt aluatul si rasturnam umplutura peste el. Dam la cupor la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea. Dupa, dam la rece 1 ora, o scoatem din tava si putem servi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|