Pasca cu ciocolata

Postat de lucy2002 in Prajituri
4 Mai 2014 | 18460 vizualizari
Pasca cu ciocolata

Vin cu aceasta reteta pe care am facut -o de Paste si a fost apreciata de cei ai casei dar si de musafiri. Nu am fotografii decat cu produsul final deoarece m-am luat cu treaba si am uitat sa fac . Va recomand aceasta pasca si sunt sigura ca nu veti regreta !

Ingrediente

Blatul.

  • 1 cana de faina (200ml )
  • 1/2 cana zahar pudra
  • un ou
  • 1/2 cana lapte
  • 100 g unt
  • 3 linguri cacao
  • un praf de copt
  • un zahar vanilat

Crema de branza:

  • 500 g branza de vaci ,
  • doua oua ,
  • o cana zahar pudra ,
  • un plic de zahar vanilat ,
  • doua linguri de faina alba ,
  • 50 g stafide tinute in esenta de rom.

Glazura:

  • o ciocolata amaruie topita cu 2-3 linguri de lapte.

Daca doriti puteti presara si un pic de nuca de cocos pentru decor.

Mod de preparare

BLATUL

Se freaca untul cu zaharul + zaharul vanilat pana devine spuma ,  se adauga cacaoa, oul, ( intreg)  laptele si faina amestecata cu praful de copt.  Se amesteca  bine compozitia , se  tapeteza tava detasabila cu faina . Se va turna  jumatate din compozitia de blat in tava dupa care se va pune crema de branza .

CREMA DE BRANZA

 Se mixeaza branza cu zaharul + zaharul vanilat + cele 2 galbenusuri ,se adauga faina ,stafidele si la urma albusurile batute spuma. Crema de branza se pune in tava peste compozitia de blat , nivelam cu atentie iar deasupra punem cealalta jumatate  de compozitie  de  blat ramasa.  Se  coace la foc potrivit . Este gata atunci cand se desprinde de pe margine tavii . Dupa ce se raceste o imbracam in ciocolata cu ajutorul pensulei de silicon. Optional nuca de cocos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...

Citeste continuarea

Desert pasca cu ciocolata

Postat de oanapl

Desert pasca cu ciocolata

Pentru blat, amesteci smântâna cu zahărul și sarea. Adaugi untul topit și apoi cacaua și bicarbonatul și omogenizezi. La sfârșit făina cernută în două-trei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2014, 17:31
Din tot ce ai pus in ea cred ca este foarte buna!
la 04.05.2014, 17:35
Buni
la 04.05.2014, 17:54
Garantez, am mancat, e buna, cand mai faci ca ma autoinvit !
la 04.05.2014, 17:54
la 04.05.2014, 17:57
Karina o sa fac de Inaltare

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking