Pasca fara aluat

Postat de JulyCris in Prajituri
26 Apr 2014 | 4929 vizualizari
Pasca fara aluat

Chiar daca a trecut Pastele,m-am gandit sa fac o pascuta,pt ca tot mi-au mai ramas destule prin frigider. Am adaugat,am scos ingrediente ca n-am avut fix pe fix,dar oricum a iesit ceva foarte gustos.

Ingrediente

  • 400 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • 1 iaurt gras(125 gr)
  • 150 gr zahar
  • 50 gr ciocolata alba rasa
  • 100 gr unt topit
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • stafide

Mod de preparare

Mixam branza dulce cu zaharul, adaugam smantana cu iaurtul si mixam in continuare. Punem si ciocolata rasa, untul topit, amestecam. Adaugam vanilia, grisul si faina si amestecam usor. La final adaugam stafidele pe care le-am tinut aproximativ 10 minute in esenta de rom. Punem totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pt aproximativ 45-50 de minute, pana cand pasca este rumenita. Decoram cu ciocolata alba rasa. Lasam la racit si portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata: Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecă...

Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Postat de mirela0911

Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare

Intr-un bol se pun ricotta, ouale, se adauga praful de sare, zaharul pudra, zaharul vanilat, amidonul si coaja de lamaie. Se mixeaza la viteza cea mai mica pana se omogenizeaza totul apoi se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 26.04.2014, 16:08
Să ştii, unele lucruri parcă-s mai savurate după vremea lor, decât la timpul lor, iar asta desigur, fiindcă volumul de mâncare la un moment dat e prea mare. Aşa că merge şi acum, dar mai bine peste vreo două-trei săptămâni. Bun!
la 26.04.2014, 16:11
Placee!!
la 26.04.2014, 16:13
Asa este! Multa mancare de sarbatori. Poate mai fac una peste doua-trei saptamani,dar trebuia sa fac ceva si cu ce mai aveam prin frigider,altfel luau drumul tomberonului.
la 26.04.2014, 16:35
foarte buna
la 26.04.2014, 16:42
Foarte buna !

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking