Pasta de ardei iute cu busuioc

Postat de RuxyRux in Bulion
20 Sep 2011 | 12649 vizualizari
Pasta de ardei iute cu busuioc

Iuteeeeeeeee...de-ti ia gura foc.....dar perfecta !

Ingrediente

  • 2 kg ardei iuti
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri ulei masline

Mod de preparare

Mod de preparare pasta de ardei iute cu busuioc:

Aici vine chinul...insa nu abandonati caci merita!

Se iau ardeii iuti pe rand se taie pe jumatate se spala sub jet de apa( cu mare grija) ustura tare si aerul pe care il respirati...

Apoi se dau ardeii prin masina de tocat( nici aici nu ati scapat de chin) mare atentie sa nu va sara stropi in ochi ca e de rau!

Trebuie sa va spun ca am stranutat, am plans, m-au usturat mainile, ochii( chiar si fara sa ma ating), insa rezultatul e unul grozav...

Se amesteca apoi pasta cu o lingura rasa de sare si una de busuioc. Se pun cu grija in borcane( ies doua mari) si se acopera cu un deget de ulei de masline( o lingura). Eu am spalat bine si apoi am oparit borcanele inainte de a le folosi.

Se pastreaza la rece si se serveste alaturi de mancarea dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei iute cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii Pregatim chiftelutele: amestecam carnea tocata cu sare, piper, putin cimbru verde, 1 ou si formam bilute mici. Le pudram putin...

Citeste continuarea

Ceafa de porc ca la Cluj

Postat de mihaelar63

Ceafa de porc ca la Cluj

 Ceafa de porc se feliaza in bucati grosute . Condimentati carnea cu boiadulce , cea afumata , cimbrisor , piper , pasta de ardei si sare . Masati carnea si o lasati la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2011, 16:20
La mare chin te-ai supus. Dar daca zici ca este bun bun merita
la 20.09.2011, 16:22
Merita Motan...dar mai fac din nou cand am sa uit trei zile m-au usturat mainile
la 20.09.2011, 16:51
i-mi curge gura de atata iutime
la 20.09.2011, 17:07
Sigur mi-ar placea
la 20.09.2011, 17:22
Curajoasa mica!

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking