Pasta de fasole cu naut si ardei copt

Postat de deyutzky in Mancaruri de post
30 Noi 2014 | 4545 vizualizari
Pasta de fasole cu naut si ardei copt

Ingrediente

  • 3 cani de fasole
  • 1 conserva de naut
  • 2 ardei copti in prealabil
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • Pt. sos:
  • 3 cepe
  • ulei
  • o conserva de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea o punem in apa pentru 3-4 ore sau cu o seara inainte, dupa care o fierbem schimband apa de 3-4 ori.

Se scurge nautul din conserva, la fel si fasolea o scurgem bine de apa. Punem fasolea si nautul in robot impreuna cu ardeiul copt taiat bucatele si 1 catel de usturoi.

Rasturnam pasta obtinuta intr-un bol, adaugam ulei treptat pana cand ajungem la consistenta dorita. Punem sare si piper dupa gust si usturoiul ramas(2 catei) pisat bine.

Se serveste cu sos de rosii si ceapa. Pentru sos tocam ceapa si o calim in putin ulei, adaugam rosiile taiate cuburi cu tot cu sucul din conserva, fierbem cateva minute si potrivim de sare si piper dupa gust.

Se pastreaza la rece.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole cu naut si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocăniţă de ciuperci

Postat de portiadelumina

Tocăniţă de ciuperci

Totul este foarte simplu. Am curăţat toate legumele şi le-m tocat. Menţionez că rădăcinoasele le-am dat pe răzătoarea mare pentru că se "topesc" mai repede şi crează  un...

Citeste continuarea

Hummus de linte rosie cu pasta de caju

Postat de merisor67

Hummus de linte rosie cu pasta de caju

Punem apa la fiert cu puțină sare, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm lintea. O lăsăm să fiarbă până este bine hidratată și absoarbe aproape toată apa. Apoi o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2014, 13:24
Place
la 30.11.2014, 13:25
la 30.11.2014, 13:40
Cred ca e super
la 30.11.2014, 14:17
Tare buns imi place combinatia
la 30.11.2014, 15:04

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking