Pasta de fasole cu naut si ardei copt

Postat de deyutzky in Mancaruri de post
30 Noi 2014 | 4562 vizualizari
Pasta de fasole cu naut si ardei copt

Ingrediente

  • 3 cani de fasole
  • 1 conserva de naut
  • 2 ardei copti in prealabil
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • Pt. sos:
  • 3 cepe
  • ulei
  • o conserva de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea o punem in apa pentru 3-4 ore sau cu o seara inainte, dupa care o fierbem schimband apa de 3-4 ori.

Se scurge nautul din conserva, la fel si fasolea o scurgem bine de apa. Punem fasolea si nautul in robot impreuna cu ardeiul copt taiat bucatele si 1 catel de usturoi.

Rasturnam pasta obtinuta intr-un bol, adaugam ulei treptat pana cand ajungem la consistenta dorita. Punem sare si piper dupa gust si usturoiul ramas(2 catei) pisat bine.

Se serveste cu sos de rosii si ceapa. Pentru sos tocam ceapa si o calim in putin ulei, adaugam rosiile taiate cuburi cu tot cu sucul din conserva, fierbem cateva minute si potrivim de sare si piper dupa gust.

Se pastreaza la rece.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole cu naut si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancarica rapida cu mazare, morcovi si cumin

Postat de Lia1

Mancarica rapida cu mazare, morcovi si cumin

3 bucati morcov se taie rondele si se pun deoparte la indemana. Se toaca 1 ceapa rosie. Se pun 2-3 linguri de ulei la incins intr-o tigaie mare. Dupa ce acesta s-a incins se adauga 1...

Citeste continuarea

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Postat de panacris

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Nucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2014, 13:24
Place
la 30.11.2014, 13:25
la 30.11.2014, 13:40
Cred ca e super
la 30.11.2014, 14:17
Tare buns imi place combinatia
la 30.11.2014, 15:04

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking