Pasta de peste

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
13 Dec 2010 | 7105 vizualizari
Pasta de peste

Mi-a fost dor de pasta de peste, asa ca mi-am facut :))

Ingrediente

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 4 linguri branza de vaci fina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt sau se da pe razatoare.

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga branza, untul, uleiul si ceapa taiata marunt. Se amesteca bine pana devine pasta si se potriveste de sare si piper.

Se pot pune in robot pentru a obtine o pasta mai fina (eu nu am mai avut rabdare)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World Intr-o oala incapatoare, incalzim uleiul la foc mediu. Adaugam ceapa si sotam...

Citeste continuarea

Reteta de supa de peste (Caldeirada portugheza)

Postat de cristeena20

Reteta de supa de peste (Caldeirada portugheza)

Iata cum se prepara Reteta de supa de peste (Caldeirada portugheza) Curatam si portionam pestele (eu l-am cumparat asa gata curatat si taiat- e un peste mare si greu de portionat); curatam si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2010, 22:41
ce faina reteta , o sa prepar si eu ,nu am facut cu branzica , suna interesant
la 13.12.2010, 22:43
Foarte buna...delicioasa...mai ai?
la 13.12.2010, 22:43
mi-a placut si mie cum a iesit. Aveam putina branza ramasa de la prajitura si am zis sa o valorific
la 13.12.2010, 22:44
Ancuta imi place cum ai pus ceapa...parca e o fundita!
la 13.12.2010, 22:46
Dai si mieee

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking