Ingrediente
- Somon afumat cca. 150 g,
- Batog afumat cca. 150 g,
- Unt vegetal Cremino 200 g,
- Ceapă verde 1 legătură,
- muștar 2 linguri,
- Lămâie 1 bucată.
Mod de preparare
Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperatura camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie.
Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână.
Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită.
Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă.
Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider.
Simplu și bun, făcut în casă.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat si batog afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|