Pate de peste
Postat de Ksenya
Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici...
Citeste continuareaÎmi era tare dor de o pastă de pește. Sincer, recunosc că o cumpăr, că nu prea am amatori în casă și întotdeauna când prepari acasă nu iese cantitate mica. Dar acum dacă am început să gătesc pentru 3 case, iar fetele consumă pește cu plăcere, m-am pus la treabă. Tare bine am făcut, a avut mare succes! ;)
Ingrediente
Mod de preparareUntul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperatura camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie. Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender, robot ce aveți la îndemână. Somonul și batogul se mărunțesc, apoi se pun peste ceapa mărunțită. Se adaugă untul vegetal și muștarul, poi se blendează până se obține o pasta omogenă. Se asezonează de sare și zeamă de lămâie, apoi se transferă în recipient de sticlă și se pun la rece la frigider. Simplu și bun, făcut în casă. Spor și poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat si batog afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|
Postat de Ksenya
Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici...
Citeste continuareaPostat de Satisfyyourcravings
Pentru sosul Chermoula, se toaca patrunjelul marunt, se piseaza usturoiul si se amesteca cu restul ingredientelor. Se curata dorada daca este nevoie si se unge cu sosul obtinul anterior....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|