Ingrediente
- Boabe de fasole roșie în conservă cca. 500 g,
- Boabe de porumb în conservă cca. 200 g,
- Ulei de porumb cca. 100 ml,
- Usturoi cca 4 căței
- Sare de mare 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Vigita a la Panacris 1 lingură,
- Ceapă galbenă 1 bucată.
- Pentru topping:
- Ceapă galbenă 1 bucată mare,
- Ulei de porumb cca. 50 ml,
- Boia de ardei dulce cca. 2 linguri.
Mod de preparare
Recunosc că de data asta am revenit la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, pasta de fasole preparată cu cu ajutorul lui Arthur 😉 blender-ul super performant ce pe lângă râșnit, blend-uit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
Boabele de fasole roșie, boabele de porumb, ceapa mărunțită și usturoiul se pun la gătit în vasul blender-ului minunat. Se asezonează de sare, piper, ulei, apă, vigita, apoi se setează, blender-ul la al doilea program de gătire „sos cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.
Pentru topping:
Ceapa feliată julien se călește în în uleiul de porumb, cca, 5 minute la foc mediu, neacoperit, apoi se asezonează de boia, se amestecă energic până ce se înglobează, atenție cu focul oprit, ca să nu se amărească boiaua! 😉
Am devorat-o asezonată cu ceapă călită în ulei și boia de ardei dulce!
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din fasole rosie si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|