Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
13 Aug 2020 | 1838 vizualizari
Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi.  O minunatie!    https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/pastai-galbene-cu-smantana-si-mozzarella.html

Ingrediente

  • 500 gr de pastai galbene
  • 2- 3 linguri samantana
  • 125 gr de mozzarella
  • 1 ceapa verde
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • ierburi aromate de Provence
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.

Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.

Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.

Decorati cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de fasole boabe cu sunca

Postat de timea

Mancare de fasole boabe cu sunca

Curatam si spalam legumele dupa caz. Ceapa si ardeiul le tocam marunt si le calim intr-un vas in care am pus putin ulei. Rosia o decojim, o taiem cubulete mici si o adaugam in vas. Lasam sa...

Citeste continuarea

Tocăniță de ciuperci cu morcovi

Postat de Zamfira

Tocăniță de ciuperci cu morcovi

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire. Călim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2020, 18:36
Gustos preparat...!
la 13.08.2020, 18:57
la 13.08.2020, 19:10
Super!
la 13.08.2020, 19:55
la 13.08.2020, 22:35
Minunat!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking