Ingrediente
- 500 gr de pastai galbene
- 2- 3 linguri samantana
- 125 gr de mozzarella
- 1 ceapa verde
- boia de ardei
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- ierburi aromate de Provence
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Adaugati pastaile spalate si curatate.
Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.
Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.
Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.
Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.
Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.
Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.
Decorati cu patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|