Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
13 Aug 2020 | 1863 vizualizari
Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi.  O minunatie!    https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/pastai-galbene-cu-smantana-si-mozzarella.html

Ingrediente

  • 500 gr de pastai galbene
  • 2- 3 linguri samantana
  • 125 gr de mozzarella
  • 1 ceapa verde
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • ierburi aromate de Provence
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.

Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.

Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.

Decorati cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vinete umplute

Postat de Ksenya

Vinete umplute

Spalam si curatam vinetele de coaja, doar pe jumatate. Incalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam vinetele curatate, saram si piperam. Ungem cu...

Citeste continuarea

Tocanita de legume

Postat de timea

Tocanita de legume

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam rosia decojita si taiata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2020, 18:36
Gustos preparat...!
la 13.08.2020, 18:57
la 13.08.2020, 19:10
Super!
la 13.08.2020, 19:55
la 13.08.2020, 22:35
Minunat!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking