Paste cu branza la cuptor

Postat de Swanheart in Paste
3 Oct 2009 | 173278 vizualizari
Paste cu branza la cuptor

Sunt un deliciu, atat calde, cat si reci, a doua zi. Practic e o reteta pe care am inventat-o eu (adica nu am luat-o de nicaieri, nu stiu daca exista sau nu), folosind ingredientele pe care le-am avut in casa. E o reteta care chiar trebuie incercata.

Ingrediente

  • un pachet de paste (eu folosesc taitei lati)
  • 400 g branza feta
  • 3 oua
  • 100 g unt

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce sunt fierte, se spala si se scurg de apa. Intr-un vas, se amesteca pastele cu branza feta data pe razatoare, cu cele 3 oua si cu untul topit (eu il bag la microunde).

Se unge un vas yena cu unt, se pun pastele si se dau la cuptor la 180 grade. Se lasa pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa

Postat de katty

Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa

Cum se prepara Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa Punem o oala cu 5 l de apa la foc. Cand clocoteste, punem 1 lingura sare si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe...

Citeste continuarea

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Postat de MotanLaOale

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2009, 21:29
sunt f. bune; merge cam orice pasta; din comoditate si economie eu pun si spaghetti, dar e drept ca pastele scurte si late sunt mai indicate; mai pun un pic de lapte, sa iasa mai moale compozitia si sa copere totul, tapetez forma cu margarina si pesmet si gata... cui ii plac sarate, fara zahar, se pot pune diverse plante aromate ca ; oregano, busuioc, maghiran...un pic.
la 25.10.2009, 23:47
waw f bune...facea si mama reteta asta
la 28.10.2009, 15:26
niciodata nu am facut si nici nu am mancat dar trebuie sa incerc si eu reteta asta.
la 29.10.2009, 08:14
yami yami!
la 15.11.2009, 21:14
doamne, ce bine arata, trebuie neaparat sa fac si eu cat mai curand.... nu am mai mancat de mult..

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking